OBSTETRICA & GINECOLOGIE

Obstetrica & Ginecologie

Misiunea Cabinetului medical de Obstetrica-Ginecologie Health Gyn este de a oferi solutii medicale complete si de calitate in vederea imbunatatirii si mentinerii starii de sanatate a pacientilor nostri.

01.

Obstetrica

 • Fii sigură că puiul tău este bine cu ajutorul specialistilor de la clinica DrGyn. Suntem aici pentru a te ajuta să treci mai ușor peste toate provocările acestei perioade.

 • Știm că sarcina este cea mai frumoasă, dar și cea mai provocatoare perioadă din viața ta! Cele 9 luni de sarcină sunt momentele în care ai nevoie ca langă tine să fie o echipă de specialiști în monitorizarea sarcinii care să te îndrume către investigațiile corecte și care să îți ofere diagnosticul corect, pentru ca în final să îți poți strânge liniștită puiul la piept.

 • O monitorizare corectă a sarcinii presupune zeci de teste, analize și examene imagistice, distribuite diferit pe fiecare trimestru al sarcinii. Sunt investigații care vizează posibile afecțiuni ușoare până la malformații grave care pot aparea la făt.

 • În funcție de vârsta sarcinii (săptămâni calculate de la data ultimei menstruații) și specificitatea acesteia, o monitorizare corectă a evoluției este compusă dintr-o serie întreagă de investigații, pe care le poți efectua în centrul nostru specializat.

02.

Ginecologie

 • Consultația ginecologică se recomandă a fi efectuată anual, după începerea vieții sexuale, indiferent de absența simptomelor. Un control ginecologic presupune inspecția zonei genitale în poziție ginecologică, examenul cu valve și tușeul vaginal propriu-zis.
 • Consultația senologică presupune inspecția și palparea sânilor, pentru a depista eventuale afecțiuni mamare. De obicei, este recomandat a fi completată de o investigație mamară imagistică (ecografie sau mamografie).
 • Examenul citologic Babeș-Papanicolau sau Testul PAP este investigația utilizată pentru screening-ul modificărilor colului uterin. Este o procedură nedureroasă, neinvazivă și rapidă și este cel mai important test-diagnostic pentru depistarea displaziei de col uterin (displaziei cervicale) și a cancerului de col uterin (cancerul cervical).
 • Examenul secreției vaginale se recoltează atunci când apar modificări ale secrețiilor vaginale precum miros neplăcut, culoare alb-tulbure sau transparentă sau nuanță gălbuie, simptome care pot indica prezența unei infecții, a unei boli cu transmitere sexuale, etc.
 • Ecografia transvaginală reprezintă o examinare avansată, de mare acuratețe, a organelor genitale feminine cu ajutorul ultrasunetelor, folosind un transductor introdus în vagin. Este metoda imagistică cea mai utilizată de investigare a afecțiunilor organelor genitale feminine: uter, ovare, trompe uterine. Ecografia transvaginală permite un grad mare de acuratețe a diagnosticului, întrucât se efectuează cu transductori dedicați, cu frecvență și rezoluție mare.

03.

Investigatii

 • CONSULTATII:

Obstetricale
Ginecologice
Senologice
Colposcopie
Consiliere HPV si displazii cervicale

 

 • INTERVENTII CHIRURGICALE GINECOLOGICE SI ASISTENTA LA NASTERE:

Laparatomie simpla
Laparoscopic
Laparatomie pe cale vaginala
Nastere Vaginala/Cezariana – in Materinate de grad III
Nastere Vaginala/Cezariana – in Sistem Privat

 

 • ECOGRAFII:

Ecografie transvaginala
Ecografie pelviana
Ecografie mamara
Sarcina – Morfologie trimestrele I/II/III
Evaluare fetala Doppler
Monitorizare fetala
Dispensarizare gravide