OBSTETRICA & GINECOLOGICA

Cosmetica Ginecologica

Am dezvoltat pentru tine terapii de cosmetica ginecologica de ultima generatie ce iti vor reda increderea in tine, reusind astfel sa te bucuri de cea mai buna versiune a ta!

01.

Tratament PRP
(P-SHOT) - Pentru el

Disfunctia erectila este inabilitatea de a obtine erectia sau de a o pastra pe parcursul unui act sexual sau/si scaderea dorintei sexuale. In majoritatea cazurilor aceste simptome vor cauza scaderea increderii in sine, stres si probeme in cadrul relatiei.

 
Terapia PRP, cunoscuta si drept Priapus Shot sau P-Shot, este o tehnica non-chirurgicala, cu un grad ridicat de siguranta si eficienta, utilizata in tratamentul disfunctiei erectile. Aceasta presupune utilizarea plasmei si a trombocitelor separate prin centrifugare de restul celulelor dintr-o cantitate mica de sange obtinuta de la pacient. Granulele alfa din trombocitele proprii pacientului sunt un rezervor important de factori de crestere al caror rol la nivel local este de stimulare a productiei de noi celule si de reparare a celor afectate. In urma acestui fenomen creste fluxul de sange la nivel local imbunatatind calitatea erectiei.

 
Procedura este de scurta durata, nedureroasa (folosindu-se crema anestezica si ace foarte subtiri) iar efectele acesteia apar rapid si dureaza, in anumite cazuri, pana la 18 luni, cand consideram necesara repetarea acesteia.

02.

(G-SHOT) - Pentru ea

Ce este G-Shot si cum functioneaza?

G-Shot este denumitrea data amplificarii punctului G cu fillere (acid hyaluronic). Acidul hyaluronic folosit pentru aceasta procedura (Desirial) este conceput special pentru sfera genitala avand ca efecte reducerea uscaciunii vaginale si imbunatatirea calitatii mucoasei vaginale.

Ce se intampla in urma tratamentului?

Efectele incep sa apara imediat datorita efectului volumetric dat de injectarea de acid hyaluronic si continua sa apara pe parcursul urmatoarelor zile prin inbunatatirea lubrefierii mucoasei vaginale.

De cate sedinte este nevoie pentru a resimti efectele si cat dureaza efectul acesteia?

Injectarea cantitatii necesare de acid hyaluronic se face intr-o singura sedinta. Efectele incep sa dispara odata cu rezorbtia acidului hyaluronic, depinzand de la caz la caz. De obicei, repetarea procedurii se face la 4-9 luni sau oricand simte nevoia pacienta.

03.

ORGASM SHOT
(O-SHOT) - Pentru ea

Ce este O-Shot si cum functioneaza?

O-Shot sau Orgasm – Shot este denumirea data procedurii de injectare a PRP la nivelul punctelor de interes din zona genitala. Aceasta presupune injectarea de plasma imbogatita cu trombocite la nivelul clitorisului si a peretelui vaginal generand o productie crescuta de colagen si elastina.

Acestea sunt proteine proprii organismului implicate in procesul de reparare si rejuvenare, iar tratamentul PRP actionand ca un simplu catalizator.

Cum se obtine si cum se utilizeaza PRP-ul?

Se recolteaza sangele pacientei care, in continuare, va fi centrifugat pentru a separa doar plasma si trombocitele de restul de celule.

Pacienta careia i s-a aplicat local crema anestetica este injectata la nivelul clitorisului si al peretelui vaginal cu plasma imbogatita cu trombocite.

Procedura dureaza, in totalitate, sub 30 de minute, facand-o accesibila chiar si persoanelor ocupate. Injectarea este nedureroasa si de scurta durata.

Ce se intampla in urma tratametului?

Majoritatea femeilor incep sa simta imbunatatiri semnificative in ceea ce priveste intensitatea orgasmului si a lubrefierii incepand cu primele zile (mai rar) pana la 1-3 saptamani dupa injectare.

De cate sedinte este nevoie pentru a resimti efectele?

Numarul de sedinte necesare depinde de la caz la caz. In majoritatea cazurilor o singura sedinta este necesara pentru imbunatatirea simptomatologiei, dar cu toate acestea, multe paciente aleg sa repete cura.

Cat dureaza efectul terapiei?

Efectele acestui tratament dureaza de obicei intre 12 si 18 luni, motiv pentru care sugeram ca repetarea tratamentului sa se faca dupa 12 luni.